Blogg

En olycklig Qling

Det där med löptikar och hanar i samma hus har aldrig varit något större problem för oss. Visst har killarna visat intresse men vi ha alltid sluppit deras skäll och gnäll.

Men nu har vi haft många jobbiga dagar med Qling när först och främst Z löper, detta har triggat igång honom ordentligt och han har gråtit både dag och natt.

Funderar på om det kan ha något med att han helt plötsligt efter att Nemo inte finns längre och han själv är herre på täppan, för lilla Zlatan är ju fortfarande inget som han bryr sig om

Jag var ju säker på att det var Yra som hade börjat löpa eller kanske Olga, Z hade jag trott skulle vara den som kom igång senast eftersom hon är yngst i flocken. men nu blev det hon som började och  nu är hon i höglöp och tjejerna har börjat intressera sig för henne.

Olga visar inga tecken på löp, men jag nästan är säker på att hon har ett torrlöp för Qling är helt galen på henne också och detta märkte jag igår när vi var ute på tomten och Qling hoppade på en mycket arg och irreterad Olga.

Yra har inte kommit igång ännu och det oroar mig att det ska ske precis till den 1 maj när hon återingen ska tävla i NoseWork.. Jag anmälde ju henne sist som löptik för jag trodde att hon skulle löpa och då var hon tvungen att ha tikskydd på sig under söket fast hon inte löpte och detta märkte jag inte var något bra.  Så blir det samma igen till nästa tävling så känner jag redan nu att det är kört.

 

Bloggerska - Exempel

_DSC6324 - kopia (3)

Ia Hornesjö