Blogg

Dag 3

Så har det gått hela 3 dagar sedan de små fick se dagens ljus

IMG_20181218_011049

Som jag tidigare hade berättat så fanns det många som ville ha en valp från denna kull och jag hade redan innan de föddes sagt att man kan ju aldrig vet hur många det är och vilka kön.

Men efter röntgen som visade sig vara troligen 7 så ringde jag runt till de som ville boka en valp och berättade vad vi sett.

Fem stycken var intresserade av tikar och hade inga krav på färg så detta kändes bra.

En av de som bokat har kennel och jag var då helt säker på att hon inte ville ha någon Sobel. Så när den blå tiken kom så kände jag att den skulle hon ha och jag kontaktade 2 av de andra som hade tidigt tingat valp och frågade om de var intresserade av Sobel och båda sa ja  direkt.

Tyvärr så klarade inte den lilla blå tiken sig och jag kände mig naturligvis ledsen för att inte kunna tillmötesgå valpköparen.  

Nu visade det sig att hon gärna hade tagit en Sobel för det viktigaste var linjerna i Yras stamtavla, men inte mycket att göra åt.

Det är detta som är så ledsamt när man inte kan tillmötesgå alla. Även vår granne som hade bokat en tik i denna kull och nu inte kunde få någon kändes också mycket ledsamt.

Får se om jag har is i magen och gör om denna kombination vid nästa löp.

 

 

 

Bloggerska - Exempel

_DSC6324 - kopia (3)

Ia Hornesjö