Blogg

Hungrig

Vecka 5 och dag 35 från första parningen.

 

Efter att Yra har i stort sett matvägrat i nästan en vecka (om hon inte bara fått något som passar henne) så har nu aptiten kommit tillbaka och hon verkar hungrig för jämnan.

Varje gång jag ska gå ut genom dörren och ta med mig någon eller några hundar så springer Yra tillbaka in i köket och "säger" jag är så hungrig. 

Passade på att väga henne men hon har inte ökat ett gram sedan parningen (eller så har hon gått ner och nu upp igen). Tyckte att detta verkade underligt så jag gick in och läste lite på nätet gällande viktuppgången och ser att innan dag 42 så brukar man inte se någon viktuppgång och det innebär att jag får vänta tills nästa tisdag eller torsdag innan jag kan förvänta mig någon ändring.

Men nog syns det att hon har ändrat sig i kroppen, är mycket (eller i alla fall synligt) bredare över ryggen.. 

Visst är jag nyfiken och nästan varje dag tänker jag att kanske ska jag ta ett utraljud på henne, men känner samtidigt att det är väl bättre att inte stressa henne med en massa onödiga veterinärbesök.

Förr låg hon ju alltid i vår säng och även nu hoppar hon upp i den när vi ska gå och lägga oss, men efter någon timme så går hon ner och lägger sig i sin korg i stället.  Kanske tycker hon att det blir för varmt, eller så är det bara en idé som hon har börjat med.

Återkommer om en vecka

 

Bloggerska - Exempel

_DSC6324 - kopia (3)

Ia Hornesjö